Cum să obții un stil demn de admirat

Femei, cu stil, dezinvolte, vesele, care impresionează prin viziunea lor în alegerea unei ținute. Cum să obții un stil demn de admirat

Cum să obții un stil demn de admirat?

Sunt  femei care impresionează prin viziunea lor în alegerea unei ținute chiar de la prima vedere și ne fac să ne întrebăm ”Cum reușesc?”.

Chiar dacă este o ținută alcătuită din blugi, tricou și o geantă  mare, impresia poate fi excepțională, cu stil.

Pentru a găsi un răspuns la această întrebare am apelat la explicațiile specialiștilor care spun că pentru a crea o impresie pozitivă și stilată, există trei reguli de care trebuie să ținem cont.

Pentru că ele contează cel mai mult: combinația de culori, echilibrul dintre elementele cheie și detaliile din centrul ținutei:

     1. Nu combinați totul într-o culoareCum să obții un stil demn de admirat

A trecut de mult timpul când moda impunea ca pantofii să se asorteze cu geanta de aceeași culoare. Astăzi combinarea unor nuanțe cu altele poate da rezultate uluitoare.

Este bine de știut că, atunci când alegem o ținută este necesar să ne limităm la maxim 3 culori. La rândul lor, pot fi combinate între ele, după anumite reguli de cromatică și teorii ale culorilor.

Alegerea cu stil, a unor culori pastelate poate aduce o stare pozitivă, veselă.

Pe când cele închise se asociază cu stările emoționale negative și apatice.

Dar un lucru este important de știut, acela că toate culorile merg combinate cu negru.

Sunt și situații  în care chiar și o ținută de o singură culoare poate fi extrem de elegantă.

       2. Păstrează un echilibru al ținutei

Te întrebi ce înseamnă o ținută echilibrată, cu stil?

Întotdeauna fii atentă cât de multă piele se vede la exterior.

De exemplu, dacă te decizi să îți arăți picioarele purtând o pereche de pantaloni scurți sau o fustă mini, atunci  bluza sau tricoul trebuie sa fie cu mâneci lungi pentru a acoperi mâinile.

Dacă însă alegi un top sexy, care dezvăluie o mare parte a abdomenului, cel mai bine este să-l combini cu un pantalon lung cu talie înaltă.

Un alt lucru important este de a echilibra proporțiile – în cazul în care partea de sus a ținutei este mai largă, este indicat să aleagi un pantalon sau blug slim și invers.

       3. Regula celor 3 elemente cu stil

O ținută sofisticată, cu stil este mai mult decât simpla combinație de haine pe care o facem zi cu zi.

O strategie bună pentru a obține acest efect este ca ținuta să fie formată din trei elemente.

De exemplu, primele 2 elemente, un pantalon și un pulover, cămașă sau tricou, iar al treilea element, acel ceva ce dă personalitate viziunei tale.

Acesta poate fi o vesta, un sacou sau un blazer cu un print spectaculos sau un accesoriu statement, pentru un rezultat sofisticat, ce iese în evidență.

Orice ținută ai alege, orice stil ai adopta, nu uita să porți un parfum Yodeyma în fiecare zi. Îți vei crea o stare de bine și vei atrage admirație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *