Contact

Iași, Strada Anastasie Panu, nr 56

Deschis Luni – Vineri: 09:00 – 19:00

Comenzi telefonice:0724 531 932

E-mail: office@forbeauty.ro

Intrebari frecvente

Va rugam cititi inainte de a ne trimite un email.

Cat costa livrare?

Taxele de livrare sunt calculate pe baza valorii comenzii. Transportul este Gratuit pentru comenzile cu o valoare de peste 250 lei. Comenzile sub aceasta valoare, vor avea taxe de livrare astfel: prin Urgent Cargus – 15 lei ; prin Posta Romana – 12 lei.

Ce metode de plata acceptati?

Plata pentru produsele comandate va fi făcută de către cumpărător la primirea produselor, în sistem ramburs numerar.

Cat dureaza livrarea?

Termenul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare. În weekend și în zilele declarate sărbători legale nu se fac livrări. Vă rugăm să specificați în momentul în care plasați comanda în „Informații livrare” dacă doriți livrarea prin Poșta Română (2-5 zile* – vă rugăm să verificați la oficiul poștal de care aparțineți) sau Cargus (2-3 zile* – vă rugăm să specificați dacă preferați anumite ore de livrare la adresa dată).

Pot returna produsul?

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile lucrătoare de la data intrării în posesie. Singurele costuri ce vor fi suportate de cumpărător este costul direct al returnării bunurilor. Citește mai multe despre condițiile de returnare în secțiunea ”Returnări”

Cum primesc factura?

Factura va fi emisă pe persoană fizică sau persoană juridică, după caz, în format print, atașata la colet sau în format electronic, transmisă pe adresa de email furnizată odată cu crearea contului.

Contacteaza-ne