Termeni și condiții de utilizare

Acest site funcționează în conformitate cu prevederile legale ale statului roman. Toate informațiile conținute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, grafica web, scripturi, programe, precum și orice alte date) sunt proprietatea www.forbeauty.ro și sunt protejate de legea română și convențiile internaționale privind protecția drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus întreg sau parțial fără permisiunea prealabilă a www.forbeauty.ro, toate drepturile rezervate.

www.forbeauty.ro nu este responsabil pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite pentru comunicare. www.forbeauty.ro nu poate fi considerat responsabil pentru orice daune aduse echipamentului dumneavoastră cauzate de vizitarea sau site-ul de afișare sau de a descărca orice informații, inclusiv text, imagini, fișiere de pe ea. Acordul nostru este necesar pentru a lega acest site cu alte site-uri.  www.forbeauty.ro nu acceptă responsabilitatea pentru site-urile neagreate la care este legat sau pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informațiile referitoare la produse, producători și prețuri prezentate sunt supuse unor erori de colectare și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea tuturor produselor din stocul afișat permanent. www.forbeauty.ro  își rezervă dreptul de a nu onora comanda (cu preaviz) în cazul în care un produs a fost epuizat.

TERMENI DE CONFIDENȚIALITATE

www.forbeauty.ro apreciază încrederea pe care o manifestați prin navigarea pe acest site sau scriindu-ne pe comenzi on-line, așa că vrem să vă asigurăm că nu vom oferi, vinde sau dispune unei alte părți, datele dumneavoastră personale.

VIZITÂND SITE-UL NOSTRU, SUNTEȚI DE ACORD cu dispozițiile de AICI.