fbpx

Cum să aplici parfumul corect

cum să aplici parfumul corect

Cum să aplici parfumul corect | Mici trucuri

Sunt multe reguli nescrise despre cum să aplici parfumul corect, pentru a rezista cât mai mult timp și pentru a-l face să se simtă mai intens pe piele.

  • Unii spun că ar trebui să-l pulverizezi în aer, apoi să treci prin norul de parfum.
  • Alții sfătuiesc să-l aplici în punctele de puls ale corpului, deoarece acesta este locul în care fluxul de sânge și căldura corpului sunt mai pronunțate.

Aceste puncte sunt încheietura mâinii, tâmplele, în spatele urechilor, gleznelor, cotului, în zona gâtului sau pieptului.

Însă, nimic nu se impune: poți pune parfumul oriunde dorești. Chiar și pe haine.

Poate că cel mai bun sfat despre cum să aplici parfumul, este cel al lui Coco Chanel:

Aplică parfum acolo unde vrei să fii sărutată.

Mici trucuri cum să aplici parfumul corect

Dacă vrei, totuși, să te ghidezi după niște reguli recomandate de experți în domeniu, poți alege aceste mici trucuri, care pot face diferența de cum se simt notele.

Dacă parfumul se găsește într-o sticluță cu pulverizare, este indicat să pulverizezi de la o distanță de cel puțin 12 cm, astfel încât parfumul să poată fi așezat perfect pe piele.


FOR YOU – un parfum pentru femeia senzuală, seducătoare

parfum FOR YOU YODEYMA - in articol cum să aplici parfumul corect

CUMPĂRĂ ACUM


Parfumurile sunt făcute pentru a reacționa cu pielea, nu cu părul sau îmbrăcămintea. Chiar dacă ar putea fi o soluție practică pentru cei care sunt fie sensibili la unele componente aromate, fie dorești ca parfumul tău să dureze mai mult pe parcursul zilei.


Citește și:



Dacă decizi să îl aplici pe păr sau îmbrăcăminte, fii pregătită pentru posibile modificări ale mirosului.

Dacă ești interesată de cum să aplici parfumul pe păr, acesta este trucul!

  • Aplici mai întâi parfumul pe pieptene și apoi îl treci prin păr, pentru a evita potențialele deteriorări ale alcoolului asupra foliculilor tăi.

De asemenea, nu folosi parfum pe partea de piele unde ai o mulțime de bijuterii. Pielea va transpira mai mult și astfel pot să apară din nou modificări ale mirosului.

Aplică parfumul cu măsură

Unele reguli ale decenței sugerează să nu aplici parfum de mai multe ori în timpul zilei. Dar este permis mai mult, seara.

Nasul este deosebit de sensibil dimineața, așa că evită să pui mult parfum dimineața devreme, mai ales dacă călătorești cu mijloacele de transport în comun sau există multe persoane în jurul tău. Este posibil să creezi reacții nu tocmai plăcute.

Ia parfumul cu tine în geantă și aplică-l atunci când toată lumea este deja obișnuită și adaptată la noua zi.


ALEGE VARIANTA YODEYMA 15 ML

Cum să aplici parfumul corect

CUMPĂRĂ ACUM


Persoanele cu pielea uscată pot aplica parfumul mai des, deoarece acesta se evaporă mai repede, pe pielea lor.

Cum să aplici parfumul corect

Un alt truc valoros este să aplici parfumul imediat după duș, în timp ce pielea este încă umedă. Sau dacă utilizezi un produs hidratant, aplică un strat subțire de hidratant și apoi pulverizează parfumul deasupra suprafeței hidratate.

  • Persoanele cu tip de piele grasă păstrează pentru mai mult timp substanțele aromatice.

Totuși, în ciuda tuturor regulilor și sfaturilor, te îndemnăm să exersezi liber. Să descoperi zonele cele mai potrivite pentru tine și să te bucuri de notele delicioase ale parfumului preferat.

Există multe orientări despre cum să aplici parfumul în mod corect, dar, numai în acest fel, vei găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine.


ALEGE DIN COLECȚIA DE PARFUMURI YODEYMA



Citește în continuare


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *